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Vanilla Ice Cream



 Prep: 30 mins                                                                                                                 Extra: 3 hrs 

All out: 3 hrs 30 mins 

Servings: 8 

Yield: 5 cups 

INGREDIENTS:

2 cups weighty whipping cream 

2 cups creamer cream 

¾ cup white sugar 

1 tablespoon vanilla concentrate 

DIRECTIONS:

Stage 1 

In an enormous bowl, consolidate the weighty cream and the creamer. Steadily speed in the sugar until mixed. 


Stage 2 

Speed in the vanilla. Refrigerate, covered, until freezing, at any rate,3 hours or up to 3 days. 


Stage 3 

Whisk the combination to mix and fill the canister of a frozen yogurt producer. Freeze as per the maker's headings. Eat without a moment's delay or move to a concealed compartment and stick to 8 hours.


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 Préparation: 30 min supplémentaires: 3 heures 


All out: 3 Heures 30 minutes 


Portions: 8 


Rendement: 5 tasses 


Ingrédients:


2 tasses de crème à fouetter 


2 tasses de crème crémeuse 


3/4 tasse de sucre blanc 


1 cuillère à soupe de concentré de vanille 


Itinéraire:


Étape 1 


Dans un énorme bol, consolider la crème épaisse et la crème. Accélérer régulièrement le sucre jusqu’à consistance mélangée. 


Étape 2 


Vitesse dans la vanille. Réfrigérer, couvrir, jusqu’à ce qu’ils gèlent, en tout cas, 3 heures ou jusqu’à 3 jours. 


Étape 3 


Fouetter la combinaison pour mélanger et remplir la boîte d’un producteur de yogourt glacé. Congeler selon les rubriques du fabricant. Mangez sans délai d’un instant ou déplacez-vous dans un compartiment dissimulé et tenez-vous-en à 8 Heures.

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