Prep: 30 mins Extra: 3 hrs
All out: 3 hrs 30 mins
Servings: 8
Yield: 5 cups
INGREDIENTS:
2 cups weighty whipping cream
2 cups creamer cream
¾ cup white sugar
1 tablespoon vanilla concentrate
DIRECTIONS:
Stage 1
In an enormous bowl, consolidate the weighty cream and the creamer. Steadily speed in the sugar until mixed.
Stage 2
Speed in the vanilla. Refrigerate, covered, until freezing, at any rate,3 hours or up to 3 days.
Stage 3
Whisk the combination to mix and fill the canister of a frozen yogurt producer. Freeze as per the maker's headings. Eat without a moment's delay or move to a concealed compartment and stick to 8 hours.
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Préparation: 30 min supplémentaires: 3 heures
All out: 3 Heures 30 minutes
Portions: 8
Rendement: 5 tasses
Ingrédients:
2 tasses de crème à fouetter
2 tasses de crème crémeuse
3/4 tasse de sucre blanc
1 cuillère à soupe de concentré de vanille
Itinéraire:
Étape 1
Dans un énorme bol, consolider la crème épaisse et la crème. Accélérer régulièrement le sucre jusqu’à consistance mélangée.
Étape 2
Vitesse dans la vanille. Réfrigérer, couvrir, jusqu’à ce qu’ils gèlent, en tout cas, 3 heures ou jusqu’à 3 jours.
Étape 3
Fouetter la combinaison pour mélanger et remplir la boîte d’un producteur de yogourt glacé. Congeler selon les rubriques du fabricant. Mangez sans délai d’un instant ou déplacez-vous dans un compartiment dissimulé et tenez-vous-en à 8 Heures.
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