Pineapple pie
4 เคต्เคฏเค्เคคिเคฏों เคे เคฒिเค ,
เคฌเคจाเคจे เคฎें เคฒเคเคจे เคตाเคฒा เคธเคฎเคฏ 35 -40 เคฎिเคจเค
เคธाเคฎเค्เคฐी
4 เคฌเฅे เคเคฎ्เคฎเค เคเคธ्เคเคฐ्เคก เคชाเคเคกเคฐ (เคธ्เค्เคฐाเคฌेเคฐी เคซ्เคฒेเคตเคฐ )
1 เคช्เคฏाเคฒा เคเคธा เคนुเค เคเค्เคा เคจाเคฐिเคฏเคฒ ,
1 /4 เคช्เคฏाเคฒा เคीเคจी ,
1 /1 /2 เคช्เคฏाเคฒे เคเคฐเคฎ เคชाเคจी ,
1 เคฌเฅा เคเคฎ्เคฎเค เคเคा เคชिเคธ्เคคा ,
8 -10 เคฌाเคฆाเคฎ ,
8 -10 เคिเคถเคฎिเคถ
เคตिเคงि
เคจाเคฐिเคฏเคฒ เคฎें 1 /1 /2 เคช्เคฏाเคฒे เคเคฐเคฎ เคชाเคจी เคกाเคฒें . เคฎिเค्เคธी เคฎें เคฌाเคฐीเค เคชीเคธ เคฒे, เคเคฌ เคจाเคฐिเคฏเคฒ เคฌाเคฐीเค เคชिเคธ เคाเค เคคो เคจिเคाเคฒ เคเคฐ เคเคชเฅे เคฎें เคाเคจ เคฒे। เคจाเคฐिเคฏเคฒ เคा เคฆूเคง เคคैเคฏाเคฐ เคนो เคाเคฏेเคा। เคซिเคฐ เคคैเคฏाเคฐ เคฆूเคง เคฎें เคीเคจी เคเคฐ เคเคธ्เคเคฐ्เคก เคชाเคเคกเคฐ เคฎिเคฒा เคฆें เคเคฐ เคเค เคญाเคฐी เคคเคฒे เคे เคฌเคฐ्เคคเคจ เคฎें เคंเค เคชเคฐ เคเฅा เคฆे। เคเคฌ เคฎिเคถ्เคฐเคฃ เคเคฌเคฒเคจे เคฒเคे เคคो เคंเค เคงीเคฎी เคเคฐ เคे เคฒเคเคญเค 5 เคฎिเคจเค เคคเค เคชเคाเคं ,เคเคฌ เคฎिเคถ्เคฐเคฃ เคाเฅा เคนोเคจे เคฒเคे เคคो เคเคคाเคฐ เคเคฐ เคुเค เคฎेเคตे เคกाเคฒ เคฆें ,เคฌाเคि เคธเคाเคตเค เคे เคฒिเค เคฌเคा เคเคฐ เคฐเคें . เคी เคฒเคे เคฌเคฐ्เคคเคจ เคฎें เคฎिเคถ्เคฐเคฃ เคो เคซैเคฒा เคฆें เคเคฐ เคเคชเคฐ เคฌाเคी เคฎेเคตे เคซैเคฒा เคฆें। เค ंเคกा เคนोเคจे เคชเคฐ เคाเคू เคुเคเฅे เคाเค เคฒें เคเคฐ เคชเคฐोเคธें।
เคนเคฎे เค เคชเคจे เคเค्เคธเคชीเคฐिเคฏंเคธ เคเคฐूเคฐ เคถेเคฏเคฐ เคीเคिเคฏे
How to Prepare Lemonade Powder, Lemonade syrup, Instant Lemonade, Shikanji
Lemonade premixes formula is an ideal formula to beat the warmth during the summers.
Elements for premix of lemonade
Dark salt - 3 tbsp (45 grams)
Cumin seeds - 2 tbsp (14 grams)
Fennel seeds - 1 tbsp (7 grams)\
Dark pepper - 1 tbsp (7 grams)
Green cardamom - 1 tbsp (7 grams)
Cinnamon stick - 2 inches (2)
Sugar - 1 kg
Pop
Mint leaves
Ice 3D shapes
The most effective method to make premix of lemonade
For premix lemonade powder
Take a skillet, add 2 tablespoons of cumin seeds to it and meal while consistently mixing it on medium fire. In the wake of cooking it, pour it in a different plate to chill off.
In the wake of cooling it, pour it in a processor container followed by 2 tablespoons of dark salt, 2 to 3 cinnamon stick of 1.5 to 2 inches, a tablespoon of green cardamom, a tablespoon of fennel seeds, a tablespoon of dark pepper to it and granulate them finely for the powder.
Take a sifter and channel the strands of powder utilizing it. In the wake of separating it, the lemonade powder is fit to be utilized. Store it in an impenetrable compartment and burn-through for 2 to 3 months.
For premix lemonade syrup
Take a vessel, add a kg of sugar in it followed by 2 cups of water. Switch on the fire and cook until sugar breaks up in it. Subsequent to dissolving the sugar, switch off the fire and add premix lemonade powder to it.
Mix to blend well and keep it to the side to chill off for some time. Take ½ kg of lemons and concentrate their juice in a bowl. Add the separated lemon juice to the cooled sugar syrup and blend well.
No comments:
Post a Comment
suggestions are always welcome.